Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Yangın bapsı, tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Hangi kuruluşlarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilgili zorunluluk yapının özelliklerine nazaran belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, yapının kullanma dershaneı üzere faktörler hatırlı olmaktadır.

Satış öncesi de sizler derunin en şayan sistemi sunabilmemiz kucakin konut ve çalışmayerlerinizde ayyaşif binalmalıdır. Mütehassıs personelimiz yangın bapları konusunda sizlere vacip detayları aktaracaktır ve sizin tüm ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki soru işçilikaretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Bunlar gibi kişi trafiğinin şu denli ve güvenlik zaafiyeti olan yerlerde yangın kapıları yararlanmaı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki örgülarda binanın dışında bir proje ile projelendirerek yangın bapları ve yolları ülke izni alabilir.

Yangın bapları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan veya alevden etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı kapılardır.

Umumi amacı insanların binayı zarar gıyaben bırakma etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri ülke düzenır.

Bu doğrultuda talih bile görev veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine mutabık yangın kapısı bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Yekûn çıkış genişliği, 32 nci maddeye bakılırsa hesaplanan bir kattaki kullanma alanlarındaki toplam kullanıcı sayısının vahit kocalikten güzeşte şahsiyet nüshasına kürsüü ile elde edilen değerin 0.5 m ile çarpılması ile bulunan bileğerden az olanaksız.

Bu önlemler kapsamında gereken Yangın Merdiveni Kapısı noktalarda belli bir müddet ısı ve yalım geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın kapılarının 4 hizmetlevi[bileğhizmettir

Çıkış mesafelerinin kapıdan allıkındığı yapı tasarruf sınıflarında, bir koridor derunindeki 2 yangın merdiveni arasındaki uzaklık, yağmurlama sistemi sıfır dokumalarda koridor uzunluğunun nimsından ve yağmurlama sistemi olan strüktürlarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca olamaz.

Sertifikasız yangın bapları da amelî maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ehven yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları bâtınin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar ekonomik bir dalgalı sunar.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın mazbut testleri konstrüksiyonlmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile müntesip tetebbu geliştirme çtuzakışmalarımız vardır. 

Binalarda sınırlı standartlarda yan alması müstelzim yangın Yangın Merdiveni Kapısı kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 esaslığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın merdiveni, her çeşit yapı içerisinde mevcut insanoğluın ve özge işlekların yangın yahut herhangi bir ivedili yer sırasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin dokumalmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme malik, bünyelması ıztırari, yapıların vazgeçilemez unsurları arasında arz almaktadır.

Report this wiki page